RADI SA MNOM

Metode koje koristim u radu, bilo da je u pitanju individualni rad ili obuka, posebno su prilagođene za rad na stanjima anksioznosti. U okviru rada dostupne su individualne seanse (rad jedan na jedan), pojedinačne i grupne obuke.

Rad jedan na jedan se odvija putem video poziva u trajanju od 1h. Online rad daje identične rezultate kao i rad u kome smo lično prisutni. Sve što vam je potrebno su uređaj i stabilna internet konekcija, tako da možemo raditi, ma gde da se nalazite. U okviru jedne seanse radimo na onome što za vas u tom trenutku predstavlja najveći problem. Sve o čemu budemo govorili – ostaje između nas, tako da je diskrecija zagarantovana. Uslov za rad jedan na jedan je besplatna konsultacija.

Pojedinačna obuka je dostupna uživo ili online (putem video poziva). Ona ima za cilj da se pojedinac osposobi u samostalnom korišćenju metoda, kako za svoje ilične potrebe, tako i za profesionalne potrebe, u svrhu rada sa drugim ljudima.
Predviđeno trajanje obuke zavisi od metoda koje se na njoj uče. Uslov za individualnu obuku je besplatna konsultacija.

Grupna obuka se organizuje uživo ili putem (online) video poziva. Predviđena je za manji broj ljudi, tako da se dovoljno pažnje može posvetiti pojedincu u tome da što bolje savlada naučeno. Predviđeno vreme trajanja zavisi od metoda za koje se daje obuka. Za ovu edukaciju nema preduslova.

Nakon svake edukacije dostupan je mentorski program u okviru grupe na sledećim aplikacijama: viber, wapp, skype... U okviru grupe, dostupna sam za sva vaša pitanja i podršku u radu. Mentorski program je u potpunosti besplatan.
Za sve edukacije je obezbeđen neophodan materijal. Neke od edukacija iz ponude su sertifikovane, pa vam mogu omogućiti da rad sa metodama postane vaša profesija.

Zakažite konsultacije na:

[email protected]